Hey hallo Carnavalisten in de gemeente Losser.

Mijn naam is Bjorn Scheffer en ik ben op dit moment 22 jaar oud. Ik ben een geboren en getogen Lossernaar en woon al mijn hele leven bij mijn ouders, Marco en Marga Scheffer. Drie jaar na mijn geboorte kwam mijn broertje Jochem erbij om ons gezin compleet te maken. Ik heb een vriendin, Jet Kalter, waar ik heel gek op ben!

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als kwaliteitsmedewerker bij Trioliet Mullos BV in Oldenzaal. Ik sport graag vooral op het voetbalveld waar ik met mijn vrienden in een elftal speel. Daarin is niet alleen de eerste en de tweede helft belangrijk maar presteren we ook prima in de derde helft.

Carnaval is mij met de paplepel ingegoten. Als kleine jongen mocht ik al vaak naast mijn vader zitten achter het stuur van een carnavalswagen, prachtige ervaringen. Maar zo gauw ik echt kon lopen liep ik natuurlijk al mee in de mooie optochten. Als mijn toen nog kleine benen het niet meer vol konden houden mocht ik snel de buggy in en duwde mijn moeder mij verder. Ik heb dan ook al heel wat optochten meegelopen, in Losser, Oldenzaal en Munster. Ik vind het daarnaast ook erg leuk om mee te bouwen aan de wagens van de Martini Kerlkes. Ik ben dan ook regelmatig in het loodsencomplex te vinden. Sinds een aantal jaar ben ik ook actief in de raad van elf van de Martini Kerlkes, waar we met een leuke groep heel erg veel plezier hebben met elkaar en onze vorst kunnen begeleiden.

Dit jaar heb ik echter niet veel tijd om vanaf de opkomst nog veel bij te dragen bij de Martini Kerlkes omdat ik de mooie taak heb gekregen om Prins Maarten I en zijn beide adjudanten Kevin en Kris veilig door het Losserse Carnavalsland te rijden. Ik heb erg veel zin om er met dit superleuke trio een geweldig feestelijk Carnaval van te maken.

We zien jullie graag op de feesten en tijdens de optochten en wensen iedereen een superleuk Carnaval toe!
Groetjes van Hofchauffeur Bjorn en Jet