Beste carnavalisten, voor degenen die mij nog niet kennen zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Kevin Wijering, eenendertig jaar en al geruime tijd woonachtig in het prachtige “Aoskes Dorp” Losser. Sinds 2018 ben ik getrouwd met mijn grote liefde Yvette en samen hebben wij twee kinderen, onze dochter Melle (3) en onze zoon Hidde (1).

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als juridisch medewerker bij Notariskantoor Poppinghaus in Losser. Mijn werkzaamheden omvatten vooral alles wat te maken heeft met vastgoed en wat daarbij komt kijken. Tevens ben ik in mindere mate ook betrokken bij de familierecht- en ondernemingsrechtpraktijk. Vanuit deze hoedanigheid wil ik graag mensen helpen bij het adviseren en oplossen van de juridische vraagstukken waar zij mee worstelen. Mocht u dus ooit met een prangende (juridische) vraag zitten, schroom het niet om eens te bellen! De afgelopen vier jaar heb ik de (deeltijd)opleiding HBO-Rechten gevolgd aan het Saxion te Enschede. Een periode van hard werken en daarnaast nog studeren, die ik in 2022 heb afgerond.

Daarom is het nu tijd voor feest! Want feesten en vooral carnaval vieren zit mij al vanaf jongs af aan in het bloed. Als klein ventje ging ik met mijn ouders mee naar het carnaval. Mijn vader zat destijds in het bestuur van Carnavalsvereniging de Nachtuulkes en was actief als wagenbouwer en chauffeur van de praalwagen. Op latere leeftijd ben ik zelf ook actief geworden binnen het carnaval. In 2009 ben ik lid geworden van Carnavalsvereniging de Stroatkroepers waarbij ik in de eerste jaren vooral actief was in de wagenbouw en later in de carnavalsweekenden als wagenbegeleider. In 2012 ben ik voorzitter geworden van de mooie kleine wagenbouwvereniging. Dit ben ik tot op heden nog steeds. In 2020, een van de seizoenen die helaas door bekende redenen niet is doorgegaan, zouden wij ons 33- jarige jubileum vieren. Dit hebben wij uiteindelijk verspreid over twee seizoenen kunnen vieren. Onze jubileum carnavalswagen zal pas dit jaar te bewonderen zijn! Al met al het langste jubileum uit de geschiedenis van de vereniging!

Daarnaast ben ik ook actief als voetballer bij SV Losser. Ik voetbal hier in het 6e voorheen ook bekend als het combi elftal (KVV/AJC), door insiders ook wel de pionier op het gebied van fuseren genoemd. Buiten dat ik zelf graag achter de bal aan loop, kijk ik ook graag hoe een ander dit doet. Ik ben ruim tien jaar seizoenkaarthouder bij FC Twente, waar ik graag de thuiswedstrijden bezoek.

In mei 2021 kreeg ik een belletje van Wim Meijerink, de voorzitter van de Gaffel Aoskes, of ik ‘s avonds even tijd had om onze jubileumactiviteiten door te nemen. Uiteraard had ik in eerste instantie niets door. Toen hij later aan de keukentafel mij vroeg of ik adjudant wilde worden van Maarten, wist ik natuurlijk al dat ik dit graag zou willen! Toen ook de praktische kant van dat verhaal thuis rond was kon het licht op groen en begon de periode van voorbereiding. Een leuke en spannende periode waarbij we het vooral heel erg gezellig hebben gehad.

Ik wil iedereen een geweldig carnavalsseizoen toewensen. Het is voor mijn gevoel een eeuwigheid geleden sinds wij het carnavalsgevoel met elkaar hebben kunnen delen. Ik zie jullie graag terug op een van de vele activiteiten waar wij bij aanwezig zullen zijn!

Met carnavaleske groet,
Adjudant Kevin, Yvette, Melle en Hidde