Samen gaan we voor een gezellig en veilig carnaval

Samen gaan we voor een gezellig en veilig carnaval. Dat is de insteek van de Gaffel Aoskes en de gemeente Losser.

Burgemeester Cia Kroon: “De organisatie van de optocht en de gemeente trekken samen op om carnaval veilig te laten verlopen. We hebben hierover overleg gehad en naar aanleiding daarvan hebben de Gaffel Aoskes in samenspraak met de gemeente regels opgesteld voor een veilige optocht. We zijn blij dat de vereniging hierin haar verantwoordelijkheid neemt, zeker als het gaat om alcoholgebruik.”

Remco Meijerink, interim voorzitter van de Gaffel Aoskes: “Samen werken we aan een veilig carnaval. Wat betreft alcoholgebruik betekent dit dat het verboden is tijdens de opstelling van de optocht en tijdens de optocht zelf alcohol te nuttigen. Na de optocht is dit wel toegestaan. De Gaffel Aoskes kunnen na de optocht wel beeldmateriaal van de optocht bekijken in relatie tot alcoholgebruik. We gaan voor een mooie optocht voor iedereen. Als we allemaal ons gezond verstand gebruiken gaat dat zeker lukken. Carnaval maken we met elkaar!””

Burgemeester Kroon en interim voorzitter Meijerink wensen iedereen een prachtig carnaval en kijken uit naar een fantastische optocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *