Jongerenprins 2020 Bram I

“Hier stet- e- da!” galmde het gisteravond door de bomvolle carnavalstent achter Grand Café Hotel Smit in Losser. Met trots maakte het J.K.L. (Jongerenkarnaval Losser) na de “wereldberoemde” film van de JKL en een spetterende lichtshow de 39e jongerenprins bekend van de gemeente Losser, Jongerenprins Bram Koop.

De jongerenpins is al sinds zijn jongere jaren actief lid bij De Tuffelkeerlkes. Daar houdt hij zich voornamelijk bezig met de wagenbouw en is lid van de Raad van Elf. Naast zijn bezigheden met de carnaval, is hij werkzaam bij Tijdhof-Hobema Aannemers BV en vindt hij het ook leuk om piratenmuziek te draaien. Nu heeft Bram tijd vrij gemaakt om dit jaar de scepter te zwaaien over het Losserse Jongerencarnaval. Dit doet hij samen met zijn adjudanten Bart Leferink en Jurre Siemerink.

Bart Leferink studeert Elektrotechniek aan het Saxion. In zijn vrije tijd speelt hij hoorn bij de Sint Plechelmus Harmonie van De Lutte en is ook hij druk met de carnaval. Sinds 2016 is hij lid van de Raad van 11 van De Bosdûvelkes.

Jurre Siemerink is net als Bart ook lid van De Bosdûvelkes. Ook daar maakt hij deel uit van de Raad van 11 en zit hij in het bestuur van de Wagenbouw. In het dagelijks leven is Jurre bezig met het behalen van zijn opleiding Bedrijfseconomie aan het Saxion in Enschede.

Een gedreven trio en vol energie zijn deze drie na maandenlange voorbereiding helemaal klaargestoomd voor het aankomende carnavalsseizoen. Alle drie hebben ze super veel zin om op de bok te staan. Hierom vieren ze carnaval onder hun motto; Leu goat an de kant disse kammeröa komt oet’t tuffelland!

Tevens nodigt jongerenprins Bram met zijn adjudanten Bart en Jurre en het J.K.L. u dan ook graag uit voor de open dag op de Pol op zondag 2 februari vanaf 14.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *