In een bomvolle prachtige feesttempel op het Martinusplein is zaterdagavond de Prins van Losser 2024 ten tonele verschenen. De grote eer is dit jaar aan Prins Arjan II, geflankeerd door zijn Adjudanten Raymond en Bert en hofchauffeusse Judith. Prins Arjan II zal dit jaar de Losserse Gaffel Aoskes en alle aangesloten verenigingen voorgaan in het carnavalsgedruis in de gemeente Losser.

Arjan Brunger (56) is al ruim 20 jaren een fanatieke carnavalist binnen de Gaffel Aoskes. Jarenlang was hij lid van de Galacommissie en al sinds 2013 is hij aangesloten bij de Begeleidingscommissie van de Prins van Losser, waar hij ook vele jaren voorzitter van is geweest. Tijdens de Carnavalsmis is hij herkenbaar als dirigent van het Carnavalskoor “De Rode Neuzen”.

Arjan is getrouwd met Jolan, samen wonen ze in het buitengebied van de gemeente Losser en hebben ze een dochter, Anna en twee zonen, Job en Berre. In het dagelijks leven werkt Arjan als bestuurder in het voortgezet onderwijs in Hengelo. Daarnaast is Arjan sociaal actief als onder andere zanger in het Losserse koor Intomusic.

Prins Arjan de Tweede koos Raymond Steggink (50) als adjudant om hem deze Carnaval te vergezellen. Raymond, die het carnaval leerde kennen in Reutum maar al jaren woonachtig in Losser, is getrouwd met Miranda samen hebben ze twee kinderen, Esmeé en Cas. Raymond is werkzaam als bedrijfsleider bij Vredenburg Panelenbouw in Hengelo. Hij maakt net als Arjan deel uit van de begeleidingscommissie van de Prins van Losser. Raymond is naast carnaval vieren een bezige bij en is het liefst bezig met klussen en reizen, waarbij het Oktoberfest net als Carnaval erg belangrijk is.

De huidige voorzitter van de begeleidingscommissie, Bert klein Rot (39), is de tweede adjudant die dit trio compleet maakt. Bert is getrouwd met Lieke en ze hebben een dochter en een zoon, Merle en Stijn. Ook Bert is al jaren lid van de begeleidingscommissie en samen met Prins Arjan II was hij adjudant van de Prins van Losser 2015. Hij is naast dit voorzitterschap ook druk met vele facetten in de Losserse samenleving bij onder andere de scouting Dr. Ariensgroep, muziekvereniging Excelsior en als voetballer bij SV Losser. Hij werkt als afdelingsmanager voor de afdelingen KNO-heelkunde en Kaakchirurgie binnen het Medisch Spectrum Twente.

Judith Haarman (46) zal het trio door de feestelijke weken heen rijden als Hofchauffeusse. Judith is getrouwd met Herman en samen hebben ze twee dochters, Jikke en Diede en ze viert het Carnaval doorgaans bij de Doare Trappers in Losser. Judith werkt op 4 scholen binnen de KONOT als intern begeleider en specialist meer- en hoogbegaafdheid in Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daarnaast is ze erg actief met vrijwilligerswerk bij MEE-reizen, als voetbalster en natuurlijk op allerlei vlakken binnen de Doare Trappers.