Prins Patrick I
Graag wil ik, de 2de prins van de Scholtinkstraat en de 58ste prins van de Gaffel Aöskes, mij even aan u voorstellen.

45 Jaar geleden ben ik, Patrick olde Heuvel geboren in Hengelo en sinds 2000 inwoner van Losser. Na maanden van bouwen en verbouwen wonen we nu aan de Scholtinkstraat.
Al een aantal jaren ben ik werkzaam bij de Groot installatiegroep te Hengelo.
Graag ga ik met familie en vrienden naar Oostenrijk voor de österreichische gemütlichkeit.

In 1992 ben ik in aanraking gekomen met het Lossers carnaval.
Bij CV De Daore Trappers werden technische wagenbouwers gezocht en een paar jaar later werd ik lid van het bestuur. Na een tijdje mocht ik deze gezellige vereniging voor gaan zitten. Na een periode van 11 jaar voorzitten vond ik dat ik de voorzittershamer wel over mocht dragen.
Tegenwoordig zit ik alweer een hele tijd in de geluidscommissie van de Gaffel Aoskes. Op carnavalsfeesten doe ik met veel plezier het licht en geluid. Voor de carnavalsoptochten verzorg ik regelmatig de muziek op de wagens van de Daore Trappers, CV de Hoalthakkers en CC de Bokelbulkes.
Lees verder


Adjudant Martijn
Ik ben Martijn Heurman 37 jaar, getrouwd met Marloes en samen hebben we 2 zoons in de leeftijd van 4 en 2, Lars en Nils. We wonen aan een zeer gemoedelijk plein in Losser, de Willibrordlaan!
In het dagelijks leven werk ik bij zorgboerderij Ensink in Enschede. Op deze zorgboerderij komen kinderen tot 18 jaar met verschillende beperkingen en achtergronden. Ik mag de kinderen daar begeleiden bij het vervaardigen van allerlei mooie werkstukken in de houtwerkplaats.
Geboren in Losser en getogen op het mooie Hoge Boekel, op de punt van Glanerbrug, Enschede en Losser.
Het carnaval is mij letterlijk met de paplepel ingegoten, want in mijn geboortejaar 1979 werd mijn vader Graaf bij Carnavalsclub De Bokelbulkes op het Hoge Boekel.
Sindsdien vier ik al carnaval en zit het dan ook in ons bloed. Zelf ben ik een redelijk actief persoon binnen de Bokelbulkes. Eerst begonnen als lid bij de Kälfkes, later in het bestuur van de Kälfkes waarvan enkele jaren als voorzitter. In 2000 en 2003 adjudant en in 2008 jubileum-Graaf. In 2007 bestuurslid en van 2009 t/m 2016 voorzitter. Mijn vrouw Marloes is lid van CV de Martini Kerlkes. Het is dan ook geen toeval dat we elkaar met het carnaval hebben leren kennen.
Lees verder


Adjudant Martin
Beste Carnavallisten, bij deze wil me graag voorstellen. Mijn naam is Martin in het Veld. Ik ben 38 en woonachtig aan DE carnavalsstraat van dit jaar, de Scholtinkstraat. Oorspronkelijk kom ik uit de Glane. Nadat ik de MTS heb afgemaakt ben ik aan het werk gegaan. Een paar jaar later, in 2005 ben ik verhuist. Ik heb al met al 5 jaar in Oldenzaal gewoond. In 2010 ben ik terug gekeerd naar Losser, zoals gezegd naar de Scholtinkstraat. Een aantal jaren later, in 2014, is onze dochter geboren.

In het dagelijks leven ben ik verkoopadviseur bij Škoda dealer Göritzlehner in Hengelo. Al vanaf het moment dat ik de MTS afgerond had wist ik dat ik meer interesse in de commerciële kant van het autovak had, dan de technische kant. Hier ben ik dus verder mee gegaan en nadat ik voor verschillende merken als Opel en KIA gewerkt heb ben ik dus bij Škoda terecht gekomen. Dit doe ik met erg veel plezier.
In de zomermaanden probeer ik de race fiets af en toe uit de schuur te halen om een eind te toeren. In het winterseizoen kan ik af en toe een mountainbike lenen om door het bos te crossen. Maar de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat daar dit seizoen weinig van terecht gekomen is. Dat heeft natuurlijk ook te maken met de geweldige voorbereiding op het komende carnavals seizoen.
Lees verder


Hofchauffeuse Savanna
Mijn naam is Savanna Bos en ik ben 22 jaar. Woonachtig ben ik al mijn gehele leven in Overdinkel en leef nog thuis bij mijn ouders en mijn zus Rebecca.
Ik ben bijna afgestudeerd als bewegingsagoog. Als bewegingsagoog ben je in staat mensen met een beperking te helpen en te begeleiden tot een zo groot mogelijke persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid in de maatschappij. Dit doe je door bewegen te gebruiken als middel, om op deze manier het gedrag van deze mensen te kunnen beïnvloeden en veranderen in positieve richting. Hierbij ben ik werkzaam als invaller bij revalidatiecentrum het Roessingh en tevens geef ik zwemles aan kinderen bij zwemschool Sia en val ik ook in bij het zwembad Losser.
Lees verder