De Kinderoptochten van Losser staan bekend als de laatste carnavalsoptocht van Twente. De organistie staat onder leiding van de jeugdcommissie. De kinderoptocht zal dit jaar plaatsvinden op dinsdag 25 februari 2020. De start is om 14.00 uur vanaf de jeugdresidentie, clubhuis “De Muchte.Inschrijving aan de kinderoptocht kan vanaf 13.00 uur bij clubhuis “De Muchte”. Er zal een jury langs de wagens lopen om te bekijken wie er de origineelste en mooiste wagens van dit jaar hebben gebouwd. Let wel, er is voor iedereen een prijs, niet alleen voor de besten!!!!

Na de optocht zal in clubhuis “De Muchte” de prijsuitreiking plaatsvinden waarbij de jeugdprins en jeugdprinses de prijzen zullen uitreiken.Voorafgaand aan de prijsuitreiking zal de Prins van Losser om 16.00 uur de geinprijs uitreiken aan degene die zich het mooist en orgineelst heeft uitgedost in het thema van de Prins. Dus doe je best en doe ook dit jaar weer mee!

Voor verdere informatie kan men terecht bij het secretariaat van de jeugdcommissie, Linda de Wit, tel. 06-46315392, of onder de link jeugd op deze site.
email:jeugdcommissie@gaffelaoskes.nl